Kahvin kanssa

Sainpa ystävänpäivänä kahviseuraakin kun ystäväni piipahti lapsineen. Ja koska oli ystävänpäivä, kahvin kanssa piti saada jotain sydämellistä. Kaapista löytyi vaaleaa kuivakakkua, josta leikkasin siivuja ja painoin niistä sydämenmuotoisella piparimuotilla kuvioita. Ylmääriset reunapalat jätin itselleni jemmaan myöhemmin syötäväksi. 🙂

Vatkatun kerman ja rahkan sekoituksesta pursotin sydämien päälle ruusukkeen. Päälle sokerimassakukkaset koristeeksi ja vähän nomparelleja. Ja pikaleivonnaiset olivat valmiit. Hyviä olivat ja sopivan pieniä lastenkin mahaan.

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: