Kirjakerhosta unohtui vahingossa peruuttaa kuukaudenkirja ja niin postilaatikooon kolahti kirjan täydeltä patalappuohjeita. Alkuun meinasin pistää paketin samaa vauhtia takaisin, mutta jotenkin nuo kirkkaat värit saivat minun kesää kaipaavan mieleni puolelleen. Ja kun kaapistani aina löytyy jonkinlaista villalankaa, niin mikäpä olisi estänyt.

Aikoihin en patalappuja tehnytkään, mutta nyt kun virkkauksen alkuun pääsin, en meinannut malttaa lopettaa. Ne pakolliset seurattavat televisio-ohjelmat saivat mukavaa sivupuuhaa. Kirjasta löytyi niin helppoja kuin vähän monimutkaisenpia ohjeita. Aloitin niistä, jotka miellyttivät minun silmääni eniten. Melko retroja ovat, mutta aika söpöjä. Taitaa vielä muutama muukin malli valmistua.

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: