Olin tilaisuudessa, jossa jaettiin esitteitä ja tietenkin mainoksella varustettu kangaskassi, johon esitteet sai tunkea. Valitettavasti olin huono mainostaja ja kannoin kassia teksteineen vain kotiin saakka. Olin aiemmin virkkaillut innoissani pöllöjä, vielä tietämättä mihin niitä oikein edes käyttäisinkään, mutta tuo musta pussukka muistutti minua pöllöjen päivästä eli yöstä.

Kaivoin kaapistani oranssia fleeceä ja leikkelin siitä kelopuun mallisen palan. Kankaan ompelin siksakilla kiinni kassiin, niin että mainosteksti jäi sopivasti oksien alle. Sitten asettelin kolme pöllöä päivystämään oksille. Kassiin oli painettuna myös pyöreä logo, jossa kylläkin oli kirjainlyhenne keskellä. Mutta oksa ja oranssi pöllö peittävät logoa sopivasti ja näin pöllöt saivatkin täysikuun möllöttämään taustalleen.

DSC03942
Pöllö valvoo täysikuuta

 

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: