Olen heikkona pehmoleluihin. Mistä lienee moinen tauti tullut, mutta en pääse kaupassa nallekarhujen ohi ihastelematta ja hypistelemättä niitä. Siitä syystä olen vuosien varrella ommellut jos jonkinmoisia pehmoja. Toiset on menneet leikkikäyttöön, toiset koristeiksi.

Miellelläni tartuin taas ompelupuuhiin, kun tuli pyyntö tehdä kaksi kappaletta keinuhevosia. Näitä olen tehnyt monesti aikaisemminkin. Hepat on tehty kankaasta ommellen ja vanulla täyttäen. Riimun saa silkkinauhasta. Jalakset ovat kierrätystä parhaimmillaan. Juuri niitä vanhoja henkareita, joita löytyy lähes jokaisen mummolasta. Ja kun toiset heittävät niitä roskiin, minä yritän haalia niitä itselleni. Ne kun vielä sattuvat yleensä olemaan kaikki eri mittaisia, niin samanlaisen parin löytäminen on joskus työlästä. Henkarit maalasin vain valkoisiksi. Henkarin kaulassa olevasta puusta tulee välipuut jalaksille.

Toivottavasti nämä pikkuhepat ilahduttavat myös saajiaan. Minua ne ilahduttivat jo tekovaiheessa.

DSC03948
Hepokaverukset

 

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: