Meillä pojat tahtoivat päästä virpomaan tänäkin vuonna. Noidiksi he eivät halunneet pukeutua, mutta onneksi kaapista löytyi jo viime vuonna tehdyt kissa- ja pupuasut. Minäkään en kauheasti välitä tuimista noita-akoista, joten virpomissunnuntain kunniaksi asettelin esille pääsiäisnoitani, joka on hieman hempeämmän näköinen. Tein sen jokunen vuosi sitten sukkahousuista, vanusta ja langasta. Kartonki pitää hameen alla sitä ryhdissä. Mustaa tukkaakaan ei minun noidallani ole, mutta ihan kelpo noita se on ollut.

Pojat askartelivat ison korillisen virpomisoksia. Autoin heitä hieman tekemällä mm. kankaisia pikkupupuja oksiin kiinnitettäväksi. Itse koristeluhomman lapset hoitivat itse. Aurinko paistaa ja kinokset kimmeltää, mikäpä sen parempi sää lähteä virpomisreissulle.

DSC04010
Pikkupupu kurkkii oksassa.

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: