Kuppikakkuja koristeeksi

Kuppikakut, minun lemppareita leivonnassa, mutta myös kauniita katsella. Ne ovat jotenkin vaan niin herkullisia muotoineen ja väreineen, että väkisinkin niitä on päätynyt myös silmäniloksi sinne sun tänne.

Olen ommellut ihania kankaisia  . Nämä ovat siitä hauskoja, että ne ikään kuin itse vaatisivat tulla tehdyiksi, samalla tavalla kuin leivotut pyytävät tulla syödyiksi. Kun on tehnyt yhden, iskee himo tehdä toinen hieman erilaisesta kankaasta ja sitten taas uusi ja uusi, loputon ihana kierre.

DSC04353
Kuppikakkuja pilkkuvuoissaan.

Ja missä liikunkin, silmäni poimivat ne syötävät ja ei-syötävät leivonnaiset. Eräänä kertana silmääni osuivat cupcake paikkakorttipidikkeet. Tai siihen tarkoitukseen ne kai on tehty, kun ne neljän paketissa myytiin, voihan jokainen toki keksiä itsekin käyttötarkoituksen, kenties muistilapputelineeksi.

Itse en paikkakortteja harrasta, mutta nuo oli pakko ostaa ihan niiden ihastuttavan ulkonäön takia. Päätin miettiä myöhemmin, mihin niitä käyttäisin. Kyllä ne paikkansa löytäisivät.

DSC04349
Aina on aikaa kakulle.

 

Niinpä  ne päätyivät pitelemään mietelausetta “Aina on aikaa kakulle”. Totta tuokin, mutta itse ajattelen sen vähän laajemmin niin, että aina kiireen keskellä pitäisi löytää aikaa ymmärtää ne elämän pienet hyvät asiat ja nauttia niistä, oli se sitten pala kakkua tai vaikka ystävällinen hymy.  Nuo kortit, johon liimasin tulostetut tekstit, ovat valmiita kukkakortteja.

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: