Meidän perheen pienimmäinen täytti puoli vuotta. Hänen ansiostaan olen saanut nauttia puolen vuoden ajan vaaleanpunaisesta maailmasta. Ahmia täysillä kaikkia tyttömäisiä ihanuuksia. Onhan tyttöjen maailma paljon muutakin kuin pelkkää vaaleanpunaista, mutta vaaleanpunainen on minunkin lempiväri, niin nyt olen siitä luvan kanssa nauttinut.

Kakkua tietenkin täytyy olla vaikka tuo sankari sitä ei vielä syökään. Ja nyt sai kakkukin olla vaaleanpunainen valkoisella höystettynä.

Alimmaisena kakussa on lahjapaketti rusetteineen. Pilkulliseen paperiin käärittynä tietenkin, pilkut ovat vaan niin ihania. Jostain syystä paketin päällä on muffinssi, varmaan siksi, että ne ovat mielestäni söpöjä. Tämä muffinssi on kuitenkin muffinssin muotoinen kakku.

DSC04516
Pikkuhiiren juhlapäivä.

Muffinssikin on pilkullisessa paperissa. Päällä on tietenkin hempeä kirsikka ja joku on siihen kukkiakin ripotellut.

Ehkä kukat ripotteli tuo pikkuinen hiiri, joka nyt huilaa paketin vieressä. Jospa hiiri tekikin kaiken työn. Kaikenlaista voi satuilla mielessään kakkua leipoessaan. Siksi kai lasten kakkujen tekeminen one niin mukavaa, koska siinä ei tarvitse olla liian vakava. Ja jos mielessä liikkuvat tarinat kertoo ääneen, eivät lapset pidä niitä lainkaan hölmöinä.

DSC04531
Mansikkainen sisus.

 

 

 

 

 

Päälinen kakkuun on tehty vaahtokarkin ja vadelman makuisista kaulintamassoista. Sisällä on kerroksittain vaaleaa kakkupohjaa ja tuoreista mansikoista, kermasta ja rahkasta tehty täytettä. Ja hyvää oli.

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: