DSC05944
Herkkupurkki.

Jokaiselle tulee varmasti niitä hetkiä, että miettii mitä antaisi jollekin lahjaksi. Mielestäni lahjan ei aina tarvitse olla suurta ja kallista, vaan lämmin ajatus kauniisti annettuna on tärkeä.

Tämä lahja muistuttaa saajaa antajasta monen monta kertaa ja se avataan aina uudelleen. Ja se myös lämmittää, kirjaimellisesti. Aikaisemminkin olen tehnyt “purkkilahjoja”, esimerkiksi keksiaineet  purkissa ja resepti mukana. Tämä purkki on sitäkin helpompi valmistaa.

DSC05947
Vaahtokarkkeja, nam.

Tarvitaan vain purkki, kaakaota ja vaahtokarkkeja. Alimmaiseksi laitetaan kaakao ja loppu purkki täytetään vaahtokarkeilla. Mielestäni nuo pienet ovat kaikkein kivoimpia, mutta  laitoin  silti joukkoon jokusen isonkin. Niitä voi sitten nostella kuuman juoman sekaan maun mukaan.

DSC05946
Hot chocolate.

Leikkelin vielä kartongista kortin “Hot Chocolate”. Siihen voi kirjoittaa saajan nimen. Ja tämä lahja toimii sillekin henkilölle, jolla on jo kaikkea ja ei halua mitään turhaa. Kaakaostahan tykkää lähes jokainen.

 

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: