DSC06238
Harmaa sydän.

 

Joskus tapahtumat kulkevat hauskalla tavalla. Jonkin aikaa sitten kirjakerhossa oli kuukauden kirjana kirja, joka esitteen mukaan houkutti minua suuresti. Kuitenkin, koska olin viime aikoina ostellut liikaa kirjoja, päätin kieltää sen itseltäni.

Kun sitten sain ystäväni kirjan käteeni, harmittelin perumispuuhaani, sillä kirja näytti niin “minun kirjaltani”. Päätinpä sitten mennä  tilaamaan kyseisen kirjan sieltä kirjakerhosta, mistä jokunen kuukausi sitten sen peruin. Eipä sitä tietenkään ollut enää siellä saatavilla.

DSC06236
Valkoinen sydän.

Tarina sai jatkoa jouluna, kun kaikesta tästä aiemmasta tietämätön ystäväni paketoi kirjan minulle. Ehkäpä se todellakin on “minun näköinen” kirja.

Ensimmäisenä valmistui harmaa sydän. Kirjassa oli kaikenlaisia koristeluvinkkejä sydämiin. Yksikään sydämistäni ei taida olla yksi yhteen kirjan sydänten kanssa, mutta tällaisissa kirjoissa on ihanaa se, että niitä voi katsella uudelleen ja uudelleen ja aina saada uusia ideoita mitä soveltaa omiin tarkoituksiin.

DSC06242
Pöllönpoika.

Seuraavaksi valmistui pöllönpoika, joka on kyllä aivan eri näköinen kuin pöllöt kirjassa. Tämä meni pikkuneidille, joten sen piti olla kokonaan pehmeä, tosin kuin kirjan pöllöt, joissa oli käytetty rautalankaa ja valmiita silmiä. Tässä sydän on siis ylösalaisin.

DSC06241
Kukkiva sydän.

Neljännestä sydämestä tuli meko yltiöromanttisen hempeä kukkineen kaikkineen. Tätäkään ei kirjasta löydy.

Nämä ovat aika koukuttavia tehdä, ainakin minut veivät mukanaan. Taidan vielä tehdä muutaman.

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: