DSC06452
Vaaleanpunaista herkkua.

Jos kakut ovat parhaimmillaan lautasella syötävänä, ovat ne kivoja lasten leikeissäkin. Valmistuipa siis kakku,  joka maistuu kankaalle ja vanulle, mutta luulen, että lapset saavat sen leikeissään maistumaan ihan mille vaan. Tämä on itse asiassa taikakakku, sillä jokaisessa palassa on erilaiset täytteet ja syöjä saa itse päättää miltä hänen palansa maistuu.

DSC06455
Minun lempipalani.

Minä itse valitsisin lautaselleni kaikkein vaaleimman ja hempeimmän palan. Luultavasti se on vaniljaa ja valkoista suklaata. Ripaus vadelmaa on myös täytteenä. Päällä sokerimassakukkanen ja nomparellejä.

DSC06454
Virkattua sokerimassaa.

Tämä kakku on melkoisen hempeä ja makean näköinen, mutta vain mielikuvitus on rajana tässä kakkutehtailussa, sääntöjä ei ole, kaikki käy. Ja jos lapsilta kysytään, enemmän kaikkea on parempi. Ja nyt leipurin ei tarvitse pelätä, että kakku lässähtää. Varmasti tulee syötyä innolla, uudestaan ja uudestaan.

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: