DSC06395
Pupunen.

Jonkin aikaa sitten tein omalle pikkuiselleni leikkimaton, jossa vihreällä nurmimatolla seikkailivat hiirulaiset ja pupu sienien seassa.

Nyt valmistui toinen saman tyylinen matto, pikkaisen erilaisilla hahmoilla. Pupujussikka tässäkin satumetsässä seikkaili ja sieniä tietenkin, niitähän aina metsässä kasvaa. Kaverikseen pupu sai tällä kertaa pöllöjä.

DSC06396
Viisaat metsän asukit.

Yhdessä nurkassa tuijottaa suurilla pyöreillä silmillään suurin ja viisain pöllö kaverinaan toinen pienempi. Pöllöt ovat sinisävyisiä, sillä maton tuleva omistaja on pieni poika. samasta syystä tein sinisiä kukkiakin.

DSC06394
Pikkupöllö sienten alla.

Toisessa kulmassa on vielä yksi pikkupöllö ja tietenkin ihania kärpässieniä. Ne ovat minusta suloisia. Kaikki metsän asukit ovat käsin virkattuja. Ihanaa puuhaa. Pienet hahmot valmistuvat suhteellisen nopeasti ja niitä voi muokata mieleisekseen tekovaiheessa. Toiset tahtovat tulla isommiksi, toiset pienemmiksi.

DSC06393
Koko matto, tilaa jää vielä leikillekin.

Tällä matolla on pikkuisen kiva köllötellä ja katsella hahmoja, paksu nukka tekee siitä pehmoisen. Vähän isompana siihen voi rakentaa oman satumetsäleikin ja tuoda lisää elämää metsään.

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: