DSC06676
Lankakukkia.

Syntymäpäiväsankarit saavat aina kukkia. Ja niin tapahtui tässäkin tapauksessa kun kolme käsitöistä innostunutta naista meni käsitöistä innostuneen naisen syntymäpäiville. Mutta tämä kukkakimppu oli pyöritetty Seitsemän Veljestä-langasta. Herkullisia kukkavärejä ja vihreää. Samanlaisia, mitä voisi vaikka löytää pionipenkistä.

DSC06677
Kukkasiako?

Lankapallerot vaan pistellään tikun nokkaan. Nämä olivat sellaisia hentoja kukkatikkuja.

Lopuksi komeuteen kääräistään vähän sellofaania, niinkuin oikeaankin kukkakimppuun. Nauha vielä ja lahja on valmis. Kiloinen kukkakimppu.

Oikeat kukkakimputhan kuihtuvat aikanaan ja niin tämäkin kuuluu kuihduttaa. Syksyn viilenevissä illoissa siitä voi taiteilla vaikkapa sukkia tai muuta lämmintä. Ja vaikkapa muistella kesän juhlia.

Join the Conversation

1 Comment

  1. Synttärisankari kiittää vähän myöhässä 🙂
    Kukat ovat koristaneet pirttiämme kesäkuisista juhlista asti. Viikko sitten perheemme kissat, tai itse asiassa epäilen Nipsua, oli päättänyt käydä kiinni tähän ainutlaatuiseen kukkakimppuun, joten nyt kissan tuhojälkiä siivotessa siirsin lankakerät tikun nenistä isoon lasimaljaan, jossa nämä “kukat” näyttävät myöskin kauniilta!
    Samalla kissamme oli tuhonnut lahjaksi saamani “rahapuun”. Työystäväni oli näperrellyt hienon kukan risusta, johon oli kauniin värisin nauhoin laittanut kolikoita roikkumaan sekä liitellyt pikkukukkia sinne tänne. Tämänkin ärsyttävän ihana kollimme oli päättänyt kaataa, jolloin ruukussa olleet kivat olivat pitkin pirtin lattiaa, samoin muutamat kolikot olivat irtoilleet sinne ja tänne. No, tulipa pirtti siivoiltua ja muisteltua kivoja bileitä 🙂
    Loppuelämänsä 49.5 vee kiittää 😀

    Like

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: