Puodin avajaiset

DSC06852
Ihastuttavia pöllöjä ja muita.

Tampereella Verkatehtaankadulla avasi ovensa ihastuttava sisustusliike Hyvän Tuulen Puoti. Minulla oli ilo leipoa pikkuisia sormin syötäviä herkkupaloja heidän kutsuvierasavajaisiinsa.

Leipomisesta tulen aina hyvälle tuulelle, mutta niin tulin myös silloin kun astuin sisään uunituoreeseen puotiin. Kaikkea kaunista. Pöllöjä, joita siis rakastan ja ihania vaaleita esineitä, joita tuskin voi olla liikaa kodissani, kynttilöitä ja vaikka mitä. Onneksi olin leipomusten kuljetusreissulla, joten yritin hillitä itseäni hipeltelemästä liikaa tavaroita.

DSC06844
Pikkuriikkisiä porkkanaleivoksia.

Matkassa minulla oli pikkuriikkisiä porkkanaleivoksia sokerimassaporkkanoilla koristeltuina. Nämä ovat juuri sopivan pieniä parilla suupalalla syötäviksi. Helppo poimia käteen ilman että tarvitaan lautasta.

DSC06846
Tummaa suklaata.

Toisena makeana herkkuna oli tumman suklainen ja tahmea suklaakakku tuorejuustokuorrutteella ja suklaalla koristeltuna. Makeaa ja hyvää.

DSC06856
Kynttilöitä.

Makealta näytti myös kynttilähylly, melkein kuin karkkikaupassa olisi ollut. Mitä pidemmälle syksy etenee, sitä houkuttevammilta kynttilähylyt tuntuvat.

 

DSC06857
Tapetteja.

Löysin rakastamiani pöllöjä myös tapeteista. Tällä hetkellä ei ole tarvetta seinän tapetoimiseen, mutta mielessä rupesi pyörimään ideoita, mihin niitä voisi käyttää. Muistin myös rumat vanerilaatikot, jotka ovat odottaneet kotona maalausta. Luulen, että ne eivät saakaan maalipintaa, vaan ehkä tapetin, pöllöjä tai ehkä perhosia.

DSC06853
Kaunista.

Pakko jotain oli tuoda tuliaisina kotiin, niinpä etualalla oleva kyltti lähti matkaani, “We´re never so lost that the angels can´t find us”. Niinpä.

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: