DSC06972
Nalle huopanenä.

Useana vuonna olen osallistunut Joulun Lapsi- keräykseen, jossa valmistetaan joululahjoja köyhien maiden lapsille. Kun ensimmäisen kerran osallistuimme, tein puuautoja, jotka matkasivat silloin Romaniaan. Siitä lähtien lapset ovat aina puhuneet pakettien matkaavan Romaniaan, saattaapi olla, että jonain vuonna ovat menneet toiseenkin maahan.

Paketeissa on aina jotain hyödyllistä kuten hammasharjaa ja tahnaa, kampaa, kyniä, vaatetta ja sitten jotain lelua ja karkkia ym.

DSC06971
Kaverukset valmiina matkaan.

Täytin kaupan kynäpussukoita väri- ja lyijykynillä, kumeilla ja terottimilla. Kaupasta tulee myös karkkipussit, kammat ja hammasharjat. Jotain itse tehtyäkin tahdoin mukaan, jo siitä syystä, että  lapset tuntuvat muistavan hyvin, juuri sen itse tehdyn osan näistä paketeista. On kiva ajatella, että kaiken ei tarvitse olla kaupasta ostettua valmista, se itse valmistettu voi olla jopa parempi.

DSC06970
Meitä on koko lauma.

Tänä vuonna tein nalleja pehmeästä fleece-kankaasta. Hyvin yksinkertainen malli, mutta hauskan näköisiä niistä silti minun mielestäni tuli. Toivottavasti ilahduttavat saajaansakin.

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: