DSC07052
Nalle ja koira.
DSC07029
Koira näistä pitäisi tulla.

Tein erilaisia käsitöitä lahjoitettavaksi myyjäisiin. Valmistui sinne jokunen pehmoeläinkin.

Näiden tekeminen on kivaa, sillä aloittaessa ei oikein tiedä mikä eläin kulloinkin on tulossa. Aloitan virkkaamaan päästä ja jatkan eteenpäin ilman ohjetta lisäillen ja kaventaen tarvittaessa, toivoen, että lopputulos on jokin tunnistettava eläin. Ja jos ei ole, niin aina voi väittää aikoneensa tehdä örkin, nehän nyt voivat olla minkä näköisiä tahansa. Käytän lapsia tuomareina, ne kun sanovat suoraan, jos otus on oudon näköinen.

DSC07031
Kyllä se koiralta taitaa näyttää.
DSC07033
Jee, koira se on.

Koira minulla oli mielessä kun vihreää lankaa rupesin virkkaamaan, pään jälkeen se muistutti lähinnä dinosaurusta, tähän kyllä saattoi vaikuttaa vihreä värikin. Mutta lopputulos on mielestäni ihan koiraksi tunnistettava, rotua en kyllä lähde määrittelemään.

DSC07050
Nalle vai hiiri? Sovitaanko, että nalle.

Toinen otus on sitten kai nalle vai onkohan nuo hiiren korvat, enpä tiedä. Häntä voisi selkeyttää, mutta se vielä puuttuu, en taida tehdäkään, niin saa otuksen tuleva omistaja päättää. Kaulaliinan se sai kuitenkin kaulaansa, että ei palella niin helposti kylmässä talvisäässä.

 

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: