dsc09586
Pupuja Joulun Lapsi-keräykseen.

 

dsc09587
Kaveri kainaloon.

Jo monta vuotta on meidän perhe kerännyt joululahjoja Joulun Lapsi- keräykseen. Siinähän ajatuksena on valmistaa kenkälaatikkoon joululahja euroopan köyhimmille lapsille. Lahja sisältää vaatetta, leluja, saippuaa, hammasharjaa, kyniä yms. Mitä nyt lapsi tarvitsee. Koko paketin voi koota valmiiksi, tai viedä hyödyllistä tavaraa pakettitalkoisiin. Minä olen kerännyt ja ommellut jotain mukavaa ja vienyt ne sitten matkassani pakettitalkoisiin.

dsc09588
Ollaanko kavereita? 🙂

Tänä vuonna opelin pikku pupusia. Kovin isoa pehmoa pakettiin ei mahdu, jotta sinne mahtuisi myös muuta hyödyllistä, mutta pikkuinen kainalopupu kyllä menee. Pehmot on siitä mukavia leluja, että ne eivät hajoa helposti ja iloa on pitkään. Ja kun ompelusta ttykkään, niin miksipä en ompelisi.

Helppoja nämä ovat tehdäkin. Kahdesta palasta valmistuvat. Ja meillä ainakin pian nelivuotias tyttönen tykkäsi kovasti. Ja kun nyt valmistuneista ei omaa saanut, niin jo lupasin ommella ainakin yhden lisää, pinkin tietenkin.

Leave a comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: